Marketingaspekt

Glem ikke dette aspekt af din hjemmeside

Hvis det er første gang du nogensinde har fået dig en hjemmeside, så er der nok en række ting, du er i tvivl om. I dag er det at have en hjemmeside ikke en super simpelt opgave, hvis man ønsker at gøre det til en forretning – eller hvis din hjemmeside allerede er din forretning. Du har måske fået den lavet af et web bureau eller brugt en masse tid på at lave den, men når du tjekker Google Analytics, så er der ingen, der kommer ind på din hjemmeside. Dette kan du gøre noget ved, og det er netop, hvad vi kommer ind på i denne her artikel.

Få flere besøgende med linkbuilding

Linkbuilding eller “det at bygge links” er en disciplin inde for SEO, som står for søgemaskineoptimering. Dette har du nok hørt om før, men du har nok undret dig over, hvordan du kommer i gang med det. Dette hjælper vi dig med. Hvis din hjemmeside har alt indholdet på plads, og den ser pæn ud, så kan du gå i gang med SEO – hvis ikke, så bør du gå et skridt tilbage og få styr på det. Er det en branche, hvor der ikke er så meget konkurrence, så kan du komme ekstremt langt med godt indhold. Er der meget konkurrence, så skal man nok kigge på linkbuilding.

Billig linkbuilding

Linkbuilding kan være dyrt, billigt eller alt for billigt. Det er alt for billigt, når du bliver lovet 1000 links til 100 kroner på en eller anden tilfældig hjemmeside. Dette giver nærmest ingen effekt, hvis overhovedet nogen effekt. Du er dog sandsynligvis interesseret i den billige form for linkbuilding, og denne er mulig, og den virker for mange.

Den billigste form for linkbuilding til danske hjemmesider (med størst potentiel effekt) er den, hvor du gør det selv. Du køber generelt set et abonnement hos en udbyder, hvor du så får adgang til deres store netværk af hjemmesider. Disse hjemmesider handler om mange forskellige emner, så der er nok noget, der skal passe til din branche. Passer det ikke, så skal du bare have en lidt kreativ vinkel på. Den store ulempe er dog, at du selv skal skrive dine artikler, hvis det skal være helt billigt. Det er dog muligt at betale sig fra, men så bliver dine links en del dyrere – men stadigvæk billigere end hos bureauerne i Danmark. Du kan læse mere om konceptet her, hvor du også kan finde priser på billig linkbilding.